Hvad er en alarm?

Formål:
En professionel alarm reducerer risikoen for indbrud betragteligt. Endnu vigtigere så giver den også tryghed og vished for, om der har været ubudne gæster.

Vi tilbyder også videoovervågning, brand-, gas-, og vandalarmer.

Teknisk:
En alarm et elektronisk system af rumdetektorer og kontakter på døre og vinduer. Når du forlader dit hjem, tilkobler du nemt alarmen på et betjeningspanel.

Hvis en dør eller et vindue bliver åbnet, en rude bliver knust eller noget varmere end omgivelserne bevæger sig rundt i huset (person), udløses en meddelelse til en central i huset, og du får besked via SMS, app eller taleopkald, hvis du ønsker det.

Alarmsirenen giver høj lyd med en indvendig sirene. minAlarm.dk anbefaler også en synlig udvendig sirene, der er stærkt præventiv.

Det er muligt at tilvælge døgnbemandet kontrolcentral og autoriseret sikringsvagt.

Alarm erfaring:
Vores kunder fortæller at de føler sig meget trygge med en alarm løsning fra minAlarm.dk. Vi er yderst omhyggelige med at forberede et sikringstjek af din bolig, hvor vi ser på ejendommen og omgivelserne med tyvens øjne.

Vi afstemmer kundes behov, så du får den alarm løsning der passer til dine behov. Du modtager et uforpligtende tilbud, og efter indgået aftale, vil en professionel alarmtekniker montere dine alarmer.

Vi hører ofte fra kunder der har eller har haft en alarm løsning fra vores konkurrenter, at de ikke anvender alarmen. Det kan være fordi de ikke er blevet instrueret grundigt og føler sig usikre. Alarmen udløser fejlalarmer eller bliver slet ikke tilkoblet.

Netop derfor vil du med minAlarm.dk opleve sikkerhed og tryghed. Vi sørger for løbende online overvågning af dit anlæg online, og du får besked hvis noget ikke virker. Du får kvartalsvis statusrapport.

Der er online support via mail, SMS og Messenger.

Vi anbefaler en af vores serviceløsninger, hvor du også kan vælge at tilkoble døgnbemandet vagtcentral og politigodkendt vagtservice

Familie får demonstreret alarm  Alarm Gratis Sikringstjek Indbrudstjek - Undgå indbrud og tyveri

Forskel på forskellige alarmløsninger:

I menu baren øverst i denne sektion kan du se de forskellige alarmserier vi forhandler.

Fælles for alle alarmer er, at de er udviklet til professionel brug. Så uanset om du ønsker alarm i din private bolig eller i dit firma, har vi en alarm som opfylder alle forsikringskrav og er af en høj kvalitet.

Læs mere om regler og lovkrav hos Forsikring & Pension.

Klik dig frem i alarm-menuen og se de forskellige alarmplatforme.

Nogle er er begrænset til ét område og er primært en god professionel alarm.

Nogle kan udbygges med styring og videoverifikation.

Andre kan typisk implementeres i virksomheder med adgangskontrol og skræddersyede løsninger.

Vi lytter til dine ønsker og laver et projekt, netop tilpasset det du ønsker og har brug for.

Ring til os på tlf. 41 31 61 10, skriv en mail til Kundeservice@minAlarm.dk eller via kontaktformularen på forsiden.

Book et GRATIS sikringstjek

Ring på tlf. 41 31 61 10