CROW SHEPHERD

Fremtidens Smart Home alarm CROW er for alvor rykket ind hos minAlarm.dk, og er nu det foretrukne alarmsystem til private.

Innovative og kreative løsninger

Crow tilbyder innovative og kreative løsninger til boligen med et bredt udvalg af intelligente centraler samt en bred portefølje af indendørs og udendørs kablede og trådløse komponenter til at skabe smarte og sikre boliger.

Crow har været markedsleder i sikkerhed siden 1977, og tilføjer nu ekspertise og udvikling inden for kunstig intelligens, videoanalyse og smart cloud-løsning til sikkerhed og overvågning.

Shepherd er en ny generation af alarm- og Sikkers systemer med integreret home automation, der baserer sig på de højeste standarder indenfor sikret dataoverførsel via krypterede kommunikationsveje, samt markedets mest avanceret cloud service platform. 

 Avancerede hjemmealarmsystemer

Crow tilbyder nye avancerede hjemmealarmsystemer såvel som tilsluttede enheder til det smarte hjem, alt styret via CrowPro Alarm mobilapp, og byder dig velkommen til Crows tilsluttede smarte hjem og til Crow Cloud.

Trådløs teknologi

Ved brug af den nyeste trådløse teknologi kombineret med CrowPro Alarm mobilapp, der fungerer som et online kontrolpanel, giver Crow hver bruger mulighed for at holde kontakten med sit hjem og familie, uanset hvor de er.

Crows Smart-app giver mulighed for at slå hjemmealarmen til og fra via enhver smartphone, kontrollamper og andre elektroniske enheder eksternt, få beskeder og billeder, når dine børn kommer hjem eller advarsler, hvis branddetektoren tændes.

 Shepherd Alarm - Mobil App

Om man er hjemme, på arbejde, forretningsrejse, eller på ferie er din alarm altid med dig og den enkleste måde at overvåge og kontrollere dit Shepherd system.

 Brugervenligt interface

Crowcloud er en vigtig del af dit system, der tilbyder brugervenligt interface til at konfigurere, overvåge og styre dit system og dets tilsluttede enheder