connected-home.dk

Vi bliver ofte spurgt "Hvad kan man gøre for at forebygge indbrud, udover at installere en god alarm?" Det er vores opfattelse - på baggrund af foredrag hos politiet, bekendelser fra tidligere indbrudstyve og ikke mindst egne erfaringer - at præventiv belysning også afskrækker tyven. Det gør ikke noget, at han overvejer, om der måske alligevel er nogen hjemme, eller at naboen ser med, når lyset tænder?

Vi mener generelt at Sikkerhed og Tryghed skal kombineres med Komfort, så man får udbytte af investeringen. Derfor har vi taget nogle produktserier ind, der kan benævnes som tidens trend - "Connected-Home" - det forbundne hjem. Det er minAlarm.dk's sub-brand, der skal favne lidt bredere i markedet. 
Alt kan i dag styres fra smartphone og tablet, og dermed skal enhederne kobles på internettet. Typisk sker det via en gateway, som skaber sit eget lille lukkede og sikre netværk mellem produkterne, eksempelvis Zigbee og Z-Wave.

Vi kan også yde support på en lang række IT relaterede opgaver. Har du svært ved at få din smartphone eller tablet i gang, driller dit netværk eller har du udfordringer med dit tv-signal, så lad os hjælpe. 

Du kan se flere eksempler på, hvad vi kan hjælpe med, lige her: