Connected-Home.dk tilbyder:

IT support

Google Nest

TV support

Smarthome

Digitalisering og backup

Det er ikke altid nemt når man lige har anskaffet sig nyt udstyr til hjemmet og efterfølgende skal have udstyret op at køre. De mange smarte funktioner som sælgeren viste i butikken kan være svær at få til at fungere, når man står med produktet hjemme i stuen.

Jo hårdere konkurrencen er på priser, jo mere skal du klare selv når du kommer hjem, enten det drejer sig om installation eller efterfølgende hvis der går noget galt.

Connected-Home.dk er specialister i at se det digitaliserede hjem og brugen deraf ud fra brugerens synsvinkel. Vi ser på problemerne med dine briller, og løser dem så det fungerer for dig.

For os er det OK, at du går i sort og ikke kan finde ud af det. Vi sørger til gengæld for at dine nyindkøbte eller eksisterende produkter kommer op og køre. Samtidig sætter vi dig ind i tingene, så du også bliver bedre udrustet til en digitaliseret hverdag. 

Du har også mulighed for at få besøg af os, hvor vi får afdækket dine behov for nyt udstyr, og ud fra det hjælpe dig med at købe det rette udstyr til den rette pris. Når varerne er blevet leveret, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at installere, hvad enten det drejer sig om ny computer, TV, printer, netværk eller lignende.

Hvorfor skal du vælge os ? 

Vi mener generelt at Sikkerhed og Tryghed skal kombineres med Komfort, så man får udbytte af sin investering, hvad enten det er minAlarm.dk, eller andre ting som skal gøre hverdagen lettere. 

Derfor har vi specialiseret os i det der kan benævnes som tidens trend - "Connected-Home.dk" - det forbundne hjem. Det er minAlarm.dk's sub-brand, der skal favne lidt bredere i markedet. 

Rådgivning

Ring til os ganske gratis og få rådgivning til hvordan du kan komme videre med dit problem, eller få et ganske uforpligtende tilbud fra os. Vi har eksperter indenfor de fleste områder.

Tilfredshed

Vi går op i, at vores kunder er tilfredse, for uden dem har vi ingen forretning.

Det beviser vi ved altid at lytte til vores kunders behov og altid gennemføre vores opgaver til tiden, og i et sprog som alle kan forstå.

Onsite & online

Vi sørger altid for at det skal være så nemt for dig som muligt at få support. Så derfor kommer vi også hjem til dig, hvis der er behov for dette. Det vil som regel være første gang. Efterfølgende vil vi kunne hjælpe online.