minAlarm.dk og Connected-Home.dk er etableret i 2013 og betjener kunder i København og Nordsjælland. ”- Jeg så et klart behov, for et seriøst alternativ til de store alarmselskabers dyre lejeordninger, svingende service og vægtervirksomhed. Ofte blot en meromkostning for alarmudrykning til selv-igangsatte alarmer”, siger indehaver Ernst Jørgensen.

Vores fokus er kundeorienterede, individuelle løsninger, med udgangspunkt i det eksisterende mekaniske sikringsniveau. Vi rådgiver og tilføjer f.eks. elektronisk sikring som tyverialarmer, foto- og videoovervågning og præventiv lysstyring.

Vi har et tæt samarbejde med lokale låsesmede, elektrikere, tømrer-snedkere og glarmestre.

Ernst Jørgensen

Sikringsinstallatør & Indehaver.

"- Min erfaringsmæssige baggrund udspringer fra el-teknik og installation, salg af forbrugerelektronik, salg og installation af teleudstyrsprodukter, distribution af IT-teknologi og - ikke mindst - sikkerhedsudstyr, primært overvågningsudstyr til TV-Overvågning på IP med digital lagring, samt indbrudsalarmer."

Torben Kjærbro

Webredaktør.

"- Hos minAlarm er mine primære arbejdsopgaver vedligehold af vores hjemmeside, udformning af marketingmateriale samt deltagelse på messer."